Best day!

Säger som Emma, har fullt upp och kommer bara blogga när jag har lust och tid eftersom verkliga livet är viktigare! ;)

Men till skillnad från henne så gick de bra för mig idag :D
Skulle ha varit med på matchen men istället blev det andra planer. Åkte till Stora Ekeby (kan inte förklara vart de ligger) och tävlade med div 2 :)

Och min koompis Ida va med o tävla för första gången på seega ridskoleponnyn Pegasus ;)
På bilden här är det inte Ida som rider men det är Pegasus :)


Och till skillnad från nu och tidigare tävlingar så red jag med en remont grimma idag o de kommer jag förmodligen ha det på bara tävlingar :)
 
Kanske ska säga att det va dressyr och jag hade Plopp ;)

Okej men iaf red fram och han kändes bra och mjuk och inte lika stretig och stel som han varit på andra borta tävlingar :)
Väl inne på banan va han super, lyssnade bra och va mjuk som en gummisnodd :D

Det kändes bra när jag red förutom en gång när de va skritt då tänkte han stanna o bbajsa o då skänla jag så han började trava nått steg ;)

Och en gång så bröt han av i galoppen :)

Fick iaf 65% och laget vann :D

Ida fick typ 54% men de va bra för Pegasus va seg och de va första tävlingen ;)
och dom andra två i laget fick 61% och 64% tror jag :D

Får se om de blir bilder sen ;)

//Emilia

Fullt upp!

Har verkligen fullt upp! Matcher hela tiden, stallet, läxor osv. Men bloggar när jag känner att jag hinnder med!
 
Idag var det match mot Gideonsberg och det gick piss. Man aja det kan alltid gå toppen. Men nu ska jag ut till stallet och rida och fixa och sen hem och plugga så vi får se om det blir någon mer bloggning från min sida idag.
 
:********
 

Rörigt!

Skrev ju dedär om 5 kommentarer så berättar jag allt och det var ju samma person som kommenterade, haha. Men iaf så ska ni få veta! När jag skrev de där om 5 kommentarer så såg allt HELT annorlunda ut! Men när jag vet hur det blir så skriver jag det! Och nu kanske ni tror att det är värsta alvarligt men det är det inte! Allt handlar om hästar och det är ingenting som har hänt med hästarna eller nått utan det är nått annat. Men det kommer ut här när jag vet exakt hur det blir!
 
och det har inte hänt någonting med min prinsessa!!! :**
 

Rörigt!

Skrev ju dedär om 5 kommentarer så berättar jag allt och det var ju samma person som kommenterade, haha. Men iaf så ska ni få veta! När jag skrev de där om 5 kommentarer så såg allt HELT annorlunda ut! Men när jag vet hur det blir så skriver jag det! Och nu kanske ni tror att det är värsta alvarligt men det är det inte! Allt handlar om hästar och det är ingenting som har hänt med hästarna eller nått utan det är nått annat. Men det kommer ut här när jag vet exakt hur det blir!
 
och det har inte hänt någonting med min prinsessa!!! :**
 

Film från Jump Club!

Tänkte visa er en film från tävlingen i Jump Club!
L:A VINST!!!  Bästa Ponnyn Ever!!!
 
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=uGISYs6d0vo&feature=endscreen 
 
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=uGISYs6d0vo&feature=endscreen
 
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=uGISYs6d0vo&feature=endscreen
 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Jump Club 2011!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tävling idag, var det tänkt..

 Det var tänkt att vi skulle åka till Sala och tävla idag, första innomhus L:B & L:A men när vi hade åkt in till fagersta med Gini i transporten och alla grejjer packade så ringer vi till Eves mamma och frågar hur det går osv, för dom skulle också ha tävlat men så säger hon att underlaget är kasst och hur många som helst har gått om kull.. ambulans var där osv..Och då stannade vi på en parkering och skulle ringa till någon i sekitariatet och fråga lite men då så ringer ullis igen och säger att tävlingen avbryts för att det var så dåligt underlag... Så det vart ingen tävlving... Men vi hade tur som inte hann ända dit och sen ser att den är inställd. För tänk alla som inte hade någon som dom kände på tävlingen och sen så åker dom dit och ser att tävlingen är inställd och kanske har åkt jätte långt... Men aja vi hade tur att vi inte hann så långt iaf! Men stackars Eve som var på framhoppningen men hann aldrig starta innan dom avbröt tävlingen, bara lasta in och åka hem...
 
Men medans vi ändå var ute med transporten så åkte vi upp till ridhuset och red där! Red runt lite där i ca 1 timme och hon vaar så sjuuuukt fin!! Länge sen hon var så fin LOVAR! Allt stämde och allt, Haha! :DD
Kommer film sen fär mamma filmade!
 
 
en pytteliten bild från filmen som kommer strax.
Haha mobba inte att jag var tvungen att rida i vita ridbyxor eftersom det var dom ända jag hade med mig ;)
 
 
 
 
 

HAhaha ASG

Asså förlåt du som har kommenterat Emmas inlägg om att hon ska berätta allt, men asså när du kommenterar så står det ett IP nummer och när jag kollar kommentarerna så ser jag samma IP nummer som kommenterat med olika namn x)

Haha lite kul dedära men vill man veta så vill man ju eller hur? ;))
 


//Emilia

Emma är igång

Yeeeaah Emma är i full gång här ju! :D

Haha måste också berätta en sak men måste njuta av en liten tid här typ x)

Men va i västerås idag och va in på glada hästen och hittade verkligen ett schabrak jag ville ha, haha får åka dit o fjäska för mamsen o papsen nästa gång fast varning det är ett Schockemöhle ;)

Det här va det! :)
 
sen köpte jag en remont nosgrimma som jag ska ha när jag tävlar! :D
 
Nu ska jag plugga bajs NO...
 
//Emilia

Sjukt mycke!

min underbart fina bildmapp..!
 
Vi får sjukt mycket läxor i 8:an om man gämför med 7:an då vi hade max en läxa i veckan ;)
Nu har vi loxom 1prov i SO 2läxförhör i Spanska och Engleska 1 NO typ test och 1matte prov. Varje vecka är det så mycke läxa..!! Får plugga hela tiden ju.. Fattar inte att man måste gå i skolan hela tiden för när man har slutat så har man ju jämt läxor att göra så då har man ju aldrig slutat för då är det bara hem och fortsätta plugga..
 
 
 
 
 

Guide tack!

Är det någon som är så gullig att den vill förklara hur man gör när man sätter in en header!!!???'
 
BELÖNAS MED EN STOR FET LÄNK OCH GÄSTBLOGGNING(om man vill)!!!!!
 
 
ett par skor passade väl bra in till texten??...
 
 
 
 

Berättar allt!

Om jag får 5 kommentarer så berättar jag allt som händer just nu! Alltså med hästar hit och dit.
5 kommentarer annars blire inget!
 
 

Dagens stalldag!

Hejhej! Sitter i bilen och väntar på att mamma ska handla klart ;) är iaf på väg hem från stallet. Har varit där sen halv 9 imorse.

Släppte först ut alla hästar och sen så fixade jag Gini och red iväg. Red hela vattenverksvägen och det gick bra:) det vart en långtur idag för det var faktiskt ett tag sen så det behövdes.

Red sen Murre på vikten och det gick också bra:) Gjorde det inte så komplicerat, gjorde några åttvolter och från halt till trav och lite sånt.
Släppte sen ut han och mockade HELA stallet! Haha ;)

Nu ska jag hem och plugga sen så är det fotbollsträning!! :)

Tävling i helgen i Sala!!!!:DDD
Nån mer som ska dit??

/Emmaaaa!!


Ridtur på ny väg!

Red ut idag med mamma och red på en ny väg idag! Tråkigt att rida på samma hela tiden ju..! Red upp mot Högbyn för er som vet vart det är. Och nej jag red inte längs riksvägen! ;) Red upp på den vägen iaf och red in en liten stig först och vände och red sen in på en grusplan och red runt där lite :)
Vart en ganska lång sväng faktiskt. Sen fixade ja bara i stallet och sen åkte hem.
 
Imorgon har vi studiedag så är lediga från skolan! Åker ut till stallet och släpper ut hästarna och rider ut. Hade tänkt att rida vattenverks vägen tror jag den heter. Iaf så är det en lång sväng ifall man rider hela och speciellt från vårt stall eftersom man måste skritta 25minuter innan man kan börja trava för det är bara asfalt upp dit... Men det blir en bra fram och av skrittning iaf! :D Rider kanske Murre sen också, vi får se vad jag hinner med och så!
 
Murre!
My Star! <3
 

En väldigt gammal bild på Gini och mig

Kan inte fatta att det är snart 4år sedan vi träffades första gången!
Tiden går så fort när man har roligt! ♥
 
 

Allt i ett..

Just nu händer det hur mycket som helst. Roliga och tråkiga saker. Har inte berättat någonting på bloggen för allt har inte varit klart än och jag har inte haft sån stor lust att skriva ut det på bloggen. Men hade tänkt att skriva allt snart.
 
Idag har jag iaf varit i stallet. Och vet ni, det blir ute boxar! Supefina bllir dom!
 
Pärlan!
 
 
 

Bilder på Gini i Holland!

 
Några bilder på Gini från Holland!
 

Slapp dag

Ligger och kollar på film! Haft sovmorgon idag också! ;) Länge sen jag hade de, tävlingar, utsläpp, matcher osv. Så det var väldigt  skönt.
 
Åker ut till stallet i eftermiddag. Rider kanske på volten eller rider ut vi får se. Det är tävlingsmöte idag också men vet inte om jah följer med. Kanske är i stallet medas mamma är där ist ;)
 
Aja det var väl det jag hade och säga! ;D
 
 
Världens Bästa!!! :***
 
 
 

Gölligt!


 
 
 

Dagen idag!

Dagen idag började med att jag var sjuukt trött när jag vaknade imorse! Men tog mig upp och drog mig till skolan.  2 läxförhör, men tror det gick hyfsat iaf ;) Sen så var det hemkunskap där vi lärde oss hur man sätter på en tvättmaskin osv... Haha.. Slutade vid 3 och nu är jag hemma och ska snart äta och så sen så ska jag åka på fotbollsträning! Gini blir klippt idag och mamma longerade henne imorse!
 
 
Sötare finns inte!
 

Storstryk!

Igår var det fotbollsmatch mot Syrianska, väldigt iriterande lag..! spakar ner folk hoppar in i en och är allmänt dryga men iaf så fick dom STORSTRYK! 6-0 till oss! Grymma var vi! ;D
 
haha... väldigt seriöst kort från Sun Cup 2011!
 
 

Sandra hoppningen!

I onsdags så var det Sandra hoppträning och det var länge sen det gick så bra på en hoppträning!
 
Vi rider alltid fram ganska länge och jobbar på grejjer som man behöver för att kunna hoppa. Som att dom lyssnar på skänklarna, inte skjuter ut bogen, lyssna på skänkeln osv. Och i onsdags så jobbade vi med mycket fram och bakdels vändningar runt koner oc hdet gick verkligen super bra! Skriiten,Traven,Galoppen ALLT! Vände runt dom där konerna hur lätt som helst! ;) Superduktig!
Travade bommar, stuts, enkel hinder och sånt gjorde vi och det gick oxå super och sen på slutet så skulle vi hoppa en bana. Banan låg på 100cm-115cm och det gick verkligen superbra! Trippelbarren utan problem som låg på 110 och allt verkligen flöt på i bra tempo, kom rätt till hindrerna och allt stämde såå himla bra! :D
 
 
 

Dagens fail bild!

 
Hittade en gammal bild på ponnybus! Såå sööt! ;)
 
 
 

Tävling!

Är med och tävlar hos zmurfs.blogg.se, vad med du också vettja! :D
 
 

Haha...!

Haha, kom ut till stallet och sen så ser det ut sådär när man ska hämta in ponnyn ;)
Vet inte hur höt hamna där men aa. Antingen så har Gini stått och ätit över han eller så ja.. vet jag inte ;)
 
 
 

Jag är hungrig

Jag ska snart äta mat tror jag och ja ni får en riktigt fin bild på min kladdkaka jag gjorde förra veckan ;)

Men det finns inte nån som vet nånting gott man kan baka eftersom jag typ bara bakar cupcakes och kladdkaka x)

//Emilia


Sandra hoppträning!

Ska äta nu och sen så åker jag vidare mot stallet för idag är det hoppträning för Sandra!
 
Tjaoo!
 


 

Ska försöka..

Ska försöka börja blogga igen men jag kan inte lova någonting för har verkligen inte någon lust men när jag  har lust och så så skriver jag de men jag ska försöka så att dett kommer in inlägg varje dag. Emilia har ju börjat blogga på bra nu så det skulle ju vara bra om jag också gjorde de ;)
 
Om ni har några tips om vad ni vill läsa om så får ni mer än gärna skriva de!
 
Världens Bästa Ponny och kommer ALLTID  att vara det! :***** ♥♥
 
 
 

Svar på kommentar

Fick en frågan om när den nya designen/headern skulle komma och den kommer så fort någon vill göra en åt oss.... det är inte så många som gör designer/header gratis..
 
Men om någon gullig person här ute i världen skulle vilja göra de så får ni mer än gäääärna göra en åt oss! :D
 

:******
 
 
 

Emma in Belgien

Ja om ni inte visste det så är Emma i Belgien just nu och provrider massa med hästar eftersom hon ska köpa D-ponny men fråga inte mig om nånting utan ni får vänta tills Emma kommer hem isf (måndag) :)

Okej jag har tränat fotboll och de gick bra, mycket match så det va lugnt :) Sen så imorn är det maaatch mot Kungsör och sen fort hem o dra till stallet för att vara med på hoppuppvisningen eftersom stallet fyller 50 år ;D



Plopp!<3

//Emilia

Hemkunskap is the best!

Haha eller?

Blä hemkunskap brukar vara okej men idag var det bara blä!

Hih vill ni se min fina pizza när den är klar ? ;)

//Emilia

Förresten här är min kladdkaka smet! :)


Tips!

Vendela la upp den här bilden på deras blogg förr och den är riktigt bra när man inte alltid kommer ihåg alla avstånd ;) Hoppade själv hemma på volten förr och skulle ställa upp olika linjer och visste inte riktigt hur många meter de skulle vara men då så var det bara att kolla på fusk lappen ;) Ett litet tips! :))
 
 
 
 

Kladdkaka

Håller på att göra ...


oops fick typ panik där, kom att att äggklockan jag ställt inte funkar och höll på att glömma min kladdkaka i ungen ;) Justja jag håller på att göra en kladdkaka, eller jag gjorde eftersom de är klar nu x)

Men ja idag var det en vanlig torsdag, den enda dagen jag inte gör nånting typ ;)

Jag ska verkligen försöka komma igång här nu! :)

Igår hoppade jag Plopp och det gick bra, han va pigg som vanligt men inte ovanligt pigg och jag är nöjd! :D

(Bilder från fälttävlan i söndags)
Foto: Victoria Moberg




//Emilia

Bilder på Eve från Surahammar

Nu kommer det lite bilder på Evelina sen en täling i Sura. Dock inte så bra bilder men men.
 






Mupp att bilderna vart olika stora bara... ;)
 
 

Stallet snart

Ja fick sluta halv 2 idag! :D

wihoo, nu ska jag vänta på Ida och sen dra till stallet! :) Hoppar antagligen Plopp men man vet aldrig vem jag får x)

Vad ska ni kära läsare göra tro? ;)

Hade göött, hejdåååå :)

Charmig bild.

//Emilia

glömde några

glömde några bilder på Evelina, och här kommer dom! ;)

Foto: Victoria Moberg

//Emilia


Thailand 2012!






ÅHHH SAKNAR NÅTT ENORMT!!
Värmen, bada i havet, poolen, sola AAAAALLLLTTTT!!1
 

Evelina Näslund


Foto: Victoria Moberg

//Emilia

Första gången jag red min prinsessa!

Det var allra  allra första gången jag satt på Gini första gången! Det var då jag kände att de var rätt häst för mig! Allt stämde in som jag ville ha och allt allt ALLT var perfekt!
Jag var 10 år då och Gini var 5 år!
Nu är jag 14år och Gini är 8år!
Under dom 4åren (snart) har vi utvecklats nått enormt!
 

 
 
 

måndagens ridning

Ja jag hade inte Plopp x)
Jag hade Binette o villle inte ha henne men aja man måste variera lite ;)

Jag säger bara OMG vilken skillnad de är på henne o Plopp! :) Och OMG vad jag blev glad efter jag hade ridit för det gick super bra och shit va jag tyckte de va kul! :D

Hon är en fjording som är ja som en fjording x) Stark och envis men hon blev mjuk! :o iaf för att vara hon och ja jag skulle LÄTT kunna rida henne oftare! :)

Men jag ska hjälpa Karin (en liten kompis som brukar rida Binette) lite och så hon lär sig lite bättre hur man ska göra nu när jag har ridit Binette erftsom jag kände ju själv hur det va! ;)

Men aa :)



Binette! ^^

//Emilia

hööks modell?

Vill du vara hööks modell för en dag ? ;)

Nämen kolla här så kanske de blir du :D

http://www.hooks.se/Assets/ContentPages/infoTavling_2012-09-10.aspx

//Emilia

jo jag lever!

Haha man kan ju börja fundera ;)

Men nu är jag verkligen på g att börja blogga då det händer mycket i mitt liv! :D

Kan börja med att jag tävlade i helgen i Arboga med Plopp. Han kändes spänd och ville inte slappna av så det blev "bara" 58% i en Lätt B:1 men endå rätt nöjd eftersom han inte är van att åka iväg så mycket :)

Sen på söndagen var det prova på fälttävlan i stallet som jag va med på :)
Dressyren gick super! :D Fick typ 65% eller nått och det blev typ 48 straff poäng. Ni som inte vet så i fälttävlan så räknar man straff poäng istället för att sen på hoppningen och terrängen ska man ju ha så lite fel som möjligt, haha dålig på att förklara, kommentera om ni inte fattar! ;)

Hoppningen gick också bra, fick 0 fel och låg två :)

Sen började jag blöda näsblod x) I typ en halvtimme och det forsa o det va nån sån här sjukvårdare i stallet som tänkte åka t sjukhuset o typ bränna nå blodkärl för att jag blödde så mycket men då sluutade de x)

Sen så va de terrängen och det gick bra till 6:e hindret Plopp vägrade 2 gånger och jag började blöda näsblod igen x)
Har en bild som kommer på de x)
men a sen vägra han två gånger på ett annat hinder så vi blev uteslutna men man fick hoppa klart banan ändå ;)

Men jag är nöjd endå! :)



Vill ni ha alla bilder? ;)
Kommentera! :D

//Emilia

Tjenare!

Idag är den dagen då jag börjar blogga igen och Emilia kommer nog igång snart oxå ska ni se ;)
Har MAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSOOOOOOOR att berätta om!
 
Ska snart åka ut till stallet och rida en sväng!
 
Var och tävlade i helgen som va och vann L:an i Jump Club, superkul!
 

Bästa ponnyn! :****
 
 
 
 

Tävling!

 
jag är med och tävlar om kingsland grejjer på Teamlabom.blogg.se va med du också vettja! ;)
 
 

Bilder från hemma tävingen!


Nu kommer äntligen bilder från hemma tävlingen som var 25 & 26 augusti.
Bilderna är från min kamera så inga bilder på mig men dom kommer senare!
 
Och jag skulle ta kort samtidigt som jag flaggade så ja.. kunde ju inte kolla vart vag tog kort ;)
 
Clara och Lillen!
 


Emilia och Plopp




 
Jossan och Hector
 



 
 
 

På måndag då smäller det!

På måndag då kommer bloggen startas om på nyttt! Nya inlägg, nya ideér, såsmåningom ny design/header, nya bilder och allt sånt!
 
Nu har de varit ett långt uppehåll här på bloggen men nu börjar vi om på nytt! Så på måndag då smäller det! :D
 
 

RSS 2.0