Snart snart snart!

Precis! Aldelles strax startar nya bloggen! Vi väntar bara på headern ska sättas in sen så smäller det!
 
 

Snart snart snart!

Precis! Aldelles strax startar nya bloggen! Vi väntar bara på headern ska sättas in sen så smäller det!
 
 

Sorry!

Skrev ju för typ 2 veckor sen att jag skulle skriva om typ en vecka en länk till den nya bloggen men den har inte startas än! Jag och Eve håller på förfullt med  massa saker som måste fixas innan eller just nu är det en väldigt snäll tjej som heter Wilma som hjälper oss med design/header och allt sånt men direkt den startas så kommer jag att länka den här och på den nya bloggen så kommer det vara bra updatering osv! Har redan planerat massa inlägg! ;) Men ser att vi fortfarande har läsare kvar här så fortsätt att hålla koll! :D
 
Men en sak mååste jag skriva!!! Vi var och tävlade i Gävle förra helgen tror jag det var och det gick såååå sjuuukt BBBRRRAAAAA!!! :DDD FELFRIA OCH VINST I MSVB! SÅÅ JÄKLA GRYMM PONNY JAG HAR! VÄRLDENS BÄSTA GINI!!! :****
 
http://www.youtube.com/watch?v=0pUg0mtGbrs
http://www.youtube.com/watch?v=0pUg0mtGbrs
http://www.youtube.com/watch?v=0pUg0mtGbrs

FILMEN!
 
GRYMMASTE, BÄSTA, UNDERBARASTE PONNY!!! :***
 

Snart Snart Snart!

SNART STARTAR NYA BLOGGEN DÄR JAG OCH EVELINA KOMMER ATT BLOGGA SÅ HÅLL KOLL HÄR PÅ BLOGGEN FÖR SNART SÅ KOMMER DEN STARTAS OCH DÅ KOMMER LÄNKNING HÄR PÅ BLOGGEN!!!
 
jag och eve för väldigt länge sen! ;)
 

Til Wilma

 
 
 
Presentation:
 
 
 

Eve välj!

super nära bilden
öjämna stigbyglar bilden ;)
Eller den! :)

Svar på kommentar och en liten/stoor annan sak!

Fick en kommentar där det stod en fråga om jag skulle sälja Gini.
Och den frågan kommer ni att få svar på om ca 1 vecka!
Emilia har ju börja bloggat på en annan blogg så då ska jag börja blogga med Evelina! Kommer bli gryyymt! Vi ska bara fixa bilder till headern osv och så kommer den nya bloggen starta! Helt nya ideér, nya folk som bloggar, nya bilder och ALLT!
 
Kommer med nya bloggnamnet när bloggen har startas! Så håll koll här för de kommer snart! :D
 
Världens Bästa!
 
Och måste bara säga hur det gick i helgen!
 MSVB I GÄVLE! FELFRIA OCH VANN!!!! HELT OTROLiGT BRA!!
VINST OCH FELFRIA I MSVB, och det var första innomhus oxå! Fetaste trippelbarren på 110cm, hur lätt som helst!! ÅHHH ÄLSKAR MIN UNDERBARASTE PONNY!!!
 
 
 

Ny blogg

Tänkte säga att vi ska splittra oss nu, vem vet kanske bloggar vi igen någon gång men just nu så hittar ni mig i höögsta grad på http://fagerstaryttarna.blogg.se/ där jag bloggar med 3 andra kompisar

Kom igen följ oss nu och ni får veta mer om mig än ni någosin gjort!
 


//Emilila

Vinter bilder 2011

Bilder från vintern 2011
 
Åhh längtar verkligen inte till det blir riktigt kallt. Eller asså det är as mysigt med tjocka vinterjackor, mössor, vantar när man inte rider, för om man rider så är det inte skönt med massa kläder! Men det är såå himla tråkigt att frysa när man rider. Händerna och fötterna blir till is och man rider inte lika bra när man fryser sådär sjukt mycket (eller iaf inte jag).  Jag rekomenderar sommaren iaf! Rida utan att frysa! Hur skönt är inte det? Älska sommaren! Skulle LÄTT kunna ha sommar hela året om!
 
 
 

Tips!

Tänkte tipsa om en sjukt bra blogg! LäsLäsLäs!
 
http://zmurfs.blogg.se/
http://zmurfs.blogg.se/
http://zmurfs.blogg.se/
http://zmurfs.blogg.se/
http://zmurfs.blogg.se/
http://zmurfs.blogg.se/
http://zmurfs.blogg.se/
 
 
 
 

Tuesday!

Hejsan!
Kom hem från stallet för ett tag sen. Mamma hämtade mig i skolan och så åkte vi direkt ut till stallet och medans jag red så mockade mamma och tog in hästar för vi skulle hinna allt på 1timme..! Men hann! Red bara i 30min men körde intensivt så det var ett bra ridpass! Ridpasset gick iaf bra. Jobbade mycket i galopp så det blir intensivt. Tempo växlingar lite bommar på olika avstånt osv.
 
rekomenderar!
 
 
 
 
 
 

 
För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig. / Nalle Puh
 
Ingen kan vara nere med en ballong! /Nalle Puh
 
Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat. /Nalle Puh
 
Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre /Nalle Puh
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hörlurarna på högsta volym

Sitter med hörlurarna i och lyssnar på musik. Pluggar, eller jag det märker ni väl hur det gick.. ;) Haha typ läst en text och sen så orkade jag inte med mer läxa ;) Snart är det X-factor som inte ens är bra men man kollar typ på det ändå och sen ensam mamma söker som typ heller knappt är bra.. haha ;D
Jaa, kul inlägg att läsa men det är bra tidsfördrift! ;)))
 
'
Såå seriös bild från Sun Cup 2011!
Kommer sakna fotbollen något enormt under vintern!
 
 
 

Film!

En film från lördags då tävlingen var inställd så passade på att rida i ridhuset ist!
Och jag har inte vita ridbyxor när jag inte tävlar utan jag hade inga andra med mig eftersom jag var förberedd på tävling!
 
http://www.youtube.com/watch?v=XcWOw8aR-Sw   !!!
 
mini bild från de ridpasset!
 

Gårdagens ridpass!

Igår red jag först ut på Gini! Red till sandtaget och klättrade och hoppade ett litet terränghinder som var där! Fast det är någon som jämt har ner dom så man får passa på och hoppa dom medans dom står uppe! ;) Men det gick iaf bra!
 
Red sen Murre på volten och han var meer än galen! kurvade ihop huvudet och bockade och stack och ja vet inte vad han höll på med ;) Han var väldigt busig iaf! Men michelle är i sälen i deras stuga så han har vilat i någon dag så det var väl kanske därför! ;)
 
Bus Murre!
 
Bästa ponny!
 
 
 

Slapp dag!

Idag var det verkligen en slapp dag! Började halv 10 och slutade 2! Och sen så är jag stall ledig idag och ingen fotboll så det blir en plugga kväll... 2 prov imorn, matte och SO + läxor till andra dagar.. Fullt upp? JA!
 
Ska börja plugga nu, tjaoo!
 
 

RSS 2.0