Hästarna i stallet

Nu kommer bilder på alla som står i stallet där Gini står och lite kort fakta om hästen :)


Min helt underbara ponny Gini! :*
Gini vet ni ju vem de är och så så skriver ingen fakta om henne.


Baatar:
Han är en valack som är en minishettis som rids av Disa (michelles barn).
 Han är ca 3år och är en busig och glad liten ponny.
Han och Gini går inte långt ifrån varandra i hagen. Dom är verkligen Bästavänner!


Deyan:
Hon är ett sto som är en storhäst som är ca 20år och hon ägs av Michelle. När hon var 4 år så var hon Sveriges bästa 4åring, kungen i hoppning helt enkelt! Hon är väldigt snäll och skulle aldrig göra något dumt!


Siri:
Hon är 4år och ett sto och ägs av Michelle. Hon är uppvuxen och född på gården! Deyan är mamma till Siri. Hon var också med på 4års saken som deyan vann och gick väldigt långt men inte hela vägen. Hon är ganska rädd av sig men snäll och så i hanterig och ridning och allt!


Cinderella:
Hon är ett sto som också är 4år och ägs av Michelle. Hon är snäll och lite busig och ett väldig trav! Steget wow! Man känner det när man rider henne och ser när någon annan rider henne så ser man typ att man svävar fram. Riktigt cool häst.


Melian:
Hon är ett sto som är 4år och är en storhäst. Hon ägs av Isabelle (michelles lillasyster). Hon är väldigt snäll och lite busig som en 4åring är.


Sweet:
Han är en valack som är 3år och ägs av Isabelle. Han är väldigt snäll! Jag har skrittat runt på han och han gjorde ingenting och han är 3år och bryr sig inte om någon är på hans rygg eller nått.


Murre:
Han är en storhäst som är en valack som är ca 7år. Han rids av Michelle, men ägs av Malin Lideman (tror jag). Och han är en snäll och så.


Waimea:
Hon är snart 1år, ett sto som är föl. Hon är uppvuxen och född på gården. Deyan är mamma. Hon är en busig men väldigt snällt föl. Hon tycker om att gnaga på jackan och så (inte så konstigt en 1åring ;)). Hon är verkligen inte feg! Tror jag aldirg har träffat ett sånt snällt föl!


Curre:
Han är en valack som är ca 3år och är en B-ponny. Han ägs av Michelle och ska så småning om bli Disas (när han är inriden klart). Han håller vi på att rida in just nu. Jag har ridit han ett par gånger och han är väldigt snäll men kan helt plötsligt bli lite busig men snäll och inte feg!


Glizett:
Hon är ett sto som är ca 2år. Hon ägs av Michelle och ska kanske också bli Disas när hon är inriden. Och Glizett och Curre är syskon. Glizett är lite rädd för dom som hon inte känner men inte alls rädd för dom som hon känner. Men annars så är hon en snäll liten B-ponny.

Och sen så står det föl som är michelles kompisars föl och vet inte så mycket om dom för dom står ute i lösdriften.

Hittade en bild på Barre (en av dom som står i lösdriften.


Barre









Kommentarer
Postat av: fanny

fina :)

hur många hästar har du?

2012-04-23 @ 14:10:17
URL: http://ourweekday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0